Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Справу про вбивство співробітника СБУ у Волновасі передадуть до суду до липня - СБУ

Понеділок, 27 квітня 2015, 10:49

Начальник Головного слідчого управління Служби безпеки Василь Вовк прогнозує передачу в суд до липня обвинувального акту проти Дениса Гордєєва, якого підозрюють у вбивстві співробітника СБУ у Волновасі.

Про це він сказав в інтерв'ю "Українським новинам".

"Я не думаю, що слідство проходитиме довго. Його затримано й арештовано. Я думаю, справу вже найближчим часом передадуть до суду, впродовж місяця або двох місяців", - спрогнозував він.

Вовк зазначив, що розслідування веде Міністерство внутрішніх справ, однак СБУ робить колегам максимальне сприяння в ньому.

Як відомо, 28 березня суд обрав запобіжний захід для Гордєєва, підозрюваного у вбивстві офіцера СБУ Віктора Мандзіка - 2 місяці утримання під вартою.

Як відомо, Мандзіка вбили у Волновасі 21 березня.

Глава СБУ Валентин Наливайченко повідомив, що він загинув від рук членів злочинної групи, що займалася контрабандними поставками товарів в окуповані частини Донецької та Луганської областей. 

Згодом нардеп Андрій Денисенко підтвердив, що співробітника СБУ вбив його помічник Денис Гордєєв.

27 березня президент Петро Порошенко повідомив що Гордєєв був затриманий при спробі нелегального перетину кордону.

Голова управління МВС Донецької області В'ячеслав Аброськін заявив, що діяльність злочинної групи Дениса Гордєєва, підпадає відразу під 8 статей Кримінального кодексу України: крім вбивства офіцера СБУ на рахунку "банди Гордєєва" - тяжкі та особливо тяжкі кримінальні правопорушення.

За його словами, угрупування протягом декількох місяців займалося контрабандою, збройними нападами на громадян і підприємства, викраденням і тортурами людей на території Донецької області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування