Вздовж узбережжя Одеської області обмежили плавання суден і польоти літаків

Понеділок, 27 квітня 2015, 11:16

Одеський прикордонний загін запровадив низку додаткових обмежень в прибережних районах області для захисту нацбезпеки та мінімізації ризиків виникнення терористичних загроз.

Про це йдеться в повідомленні відомства, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зокрема, загін заборонив плавання маломірних суден у територіальних водах Чорного моря в темний час доби, випуск маломірних суден за межі двох миль, проведення водолазних робіт і будь-яких інших спусків під воду без попереднього інформування підрозділів охорони державного кордону і т. д.

Крім того, прикордонники вимагають інформувати їх про здійснення будь-яких польотів легкомоторних літальних апаратів, квадрокоптерів, а також виконання будь-яких стрибків, польотів з використанням усіх видів парашутів, повітряних куль.

Додаткові заходи безпеки введені на території Татарбунарського, Білгород-Дністровського, Овідіопольського, Комінтернівського районів Одеської області та міст Одеса, Іллічівськ, Південний (всі території мають вихід до моря – ред.).

Як відомо, раніше прикордонники оголосили про те, що на період травневих свят охорона кордону з Росією, а також адміністративних кордонів з Кримом і зоною АТО буде посилена.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування