У Києві викрили чергову будівельну аферу

Субота, 4 квітня 2015, 11:50

Столична міліція заявляє, що викрила чергову будівельну аферу на проспекті Науки, 66-70 у Голосіївському районі Києва.

Про це повідомляє сайт МВС.

Про активну діяльність на будмайданчику повідомила місцева мешканка. Жінка розповіла, що невідомі вирізають дерева, привезли будівельні вагончики та приставили постій охорону.

Під час огляду об’єкту будівництва правоохоронці виявили тимчасову споруду обладнану під офіс. У ній працювали менеджери з продажу квартир, які не змогли надати міліціонерам жодних дозвільних документів на будівництво чи благоустрій території.

З'ясувалося, що у 2005 році на проспекті Науки на земельній ділянці були розпочаті роботи з будівництва житлового комплексу з підземними паркінгами і об’єктами соціально-побутового та офісного призначення.

У 2009 році згідно з дозвільною документацією будівельні роботи призупинили.

А вже в кінці 2014 року невідомі особи розповсюдили по вулицях Києва оголошення, що житлово-будівельна компанія здійснює продаж квартир в житловому комплексі.

За словами одного з ошуканих клієнтів, квартири продавали за низькою ціною і обіцяли ввести будинок в експлуатацію на початку 2016 року.

Слідчий відділ Голосіївського районного управління відкрив кримінальне провадження за ознаками шахрайства.

Представника житлово-будівельної компанії – 34-річного киянина – затримали. Наразі його утримують під вартою.

У МВС наголосили, що мають підстави вважати, що жертвами шахрая стало набагато більше осіб, ніж звернулося до правоохоронних органів.

Тому правоохоронці просять усіх, хто володіє інформацією щодо зазначеної події, звертатися до Голосіївського райуправління: вулиця Голосіївська, 15, або телефонувати: 525-04-04.

Українська правда. Київ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування