У Щасті підірвалася машина з бійцями. Є загиблі

Неділя, 5 квітня 2015, 13:56

На Луганщині у м.Щастя на мосту через Сіверський Донець підірвалася вантажівка, внаслідок вибуху кілька бійців загинули.

Про це в ефірі "112" повідомив директор департаменту масових комунікацій Луганської обладміністрації Ярослав Галас.

За його словами, інцидент трапився через те, що "на мосту було закладено, очевидно вночі, керований фугас".

"Вантажівка з бійцями 92-ої бригади на ньому підірвалась. Четверо загинуло, щодо поранених інформацію з'ясовуємо", - зазначив Галас.

Також він уточнив, що інцидент трапився фактично на лінії вогню: "Фактично по руслу Сіверського Донця проходить лінія розмежування". 

У свою чергу речник АТО у Луганській області Руслан Ткачук в ефірі 5 каналу повідомив, що невстановлені особи з ПТРК "Конет" влучили у "мінний шлагбаум" (зв'язані міни, якими було перегороджено дорогу), поруч з яким знаходився автомобіль з військовослужбовцями.

За його словами, за фактом призначено службове розслідування. 

В облуправлінні МВС згодом заявили: на мосту взводного опорного пункту в околицях Щастя під час пересування на автомобілі "ВАЗ-2108" в результаті терористичного нападу - пострілу з боку бойовиків з "ПТУР" - у напрямку піщаного кар'єру і потрапляння реактивного снаряду в "мінний шлагбаум" стався вибух.

"Міни ТМ-62 здетонували, хоча і були не зведені. Саме в цей момент їхав автомобіль з військовослужбовцями. На місці події знайдені елементи 9М133 "Корнет", - повідомили в міліції.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування