Через вибух гранати на Луганщині загинув боєць АТО

Вівторок, 7 квітня 2015, 10:55

У селищі Борівське поблизу Сєверодонецька у місці дислокації військового підрозділу через необережне поводження вибухнула наступальна граната "Ф-1".

Про це на своєму сайті повідомляє у вівторок голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

Один боєць (36-річний мешканець Львівщини) загинув на місці, ще двоє (29-річний мешканець Рівненської та 55-річний – Львівської областей) отримали осколкові поранення й госпіталізовані.

В свою чергу бойовики знову посилюють вогневу агресію проти контрольованої Україною території Луганщини.

За минулу добу бойові зіткнення зафіксовані в кількох точках області. Між опорними пунктами українських силовиків на околиці Кримського та бойовиками із Сокільників неодноразово виникали перестрілки з використанням автоматичної зброї та гранатометів.

Після 5-ї години вечора позиції наших військових поблизу мосту через Сіверський Донець у Трьохізбенці були обстріляні з автоматів та гранатометів із берега, що контролюється так званою "ЛНР". Аналогічний обстріл був здійснений і в Станиці Луганській. Ніхто з мирних мешканців у результаті бойових зіткнень не постраждав, руйнувань інфраструктури не було.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування