На Донеччині затримали двох місцевих з деталями вибухівки

П'ятниця, 1 травня 2015, 22:00

У с. Ямпіль Донецької області затримано кількох місцевих жителів, які зберігали вибухівку та боєприпаси та підозрюються у вчиненні низки злочинів.

Як повідомили у МВС, у одного із затриманих - 48-річного чоловіка - вилучено сумку, в якій знаходились складові вибухового пристрою: машинка-детонатор, дроти, запали до гранат.

"Як пояснив затриманий, цю сумку залишив у нього на зберігання 27-річний знайомий, котрий ймовірно причетний до підриву мосту біля села Закотне Краснолиманського району", - зазначено у повідомленні. 

У іншого 38-річного місцевого жителя, також вірогідного члена незаконного збройного формування, була виявлена та вилучена граната і понад 10 набоїв калібру 7,62мм.

"Знахідки" направлено на експертне дослідження.

Стосовно громадян, у яких вони вилучені, розпочато кримінальні провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України "Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами".

Проводяться подальші оперативні та слідчі заходи щодо виявлення інших схронів зі зброєю та осіб, причетних до її зберігання та розповсюдження.

Фото - МВС
 
 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування