Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко покликав "Самопоміч" поговорити про корупцію

Середа, 13 травня 2015, 00:23

Президент Петро Порошенко у вівторок зустрівся з фракцією "Самопоміч".

Про це повідомив член фракції Єгор Соболєв в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV у вівторок ввечері.

"Президент України сам запропонував зустрітися зі всією фракцією "Самопоміч", – сказав він, зазначивши, що йшлося про "екстраординарні кроки в протидії корупції".

"Якщо у нинішнього генпрокурора не виходить (боротися з корупцією), якщо у нинішнього міністра внутрішніх справ не виходить, якщо у голови СБУ не виходить, треба нещадно звільняти", - сказав Соболєв.

"Абсолютна більшість судів, мабуть, відсотків 70, не є жодними суддями, а є заробітчанами в мантіях; абсолютна більшість керівників правоохоронних органів не є жодними правоохоронцями, а є людьми, які дахують корупцію; і є частина посадовців, в тому числі посадовців, які представляються вже нову владу, які зберігають та підтримують їх (корупціонерів) на посадах", - додав він.

За словами Соболєва, якщо до кінця травня-початку червня не буде результатів у боротьбі з корупцією, то він, депутати з комітету з протидії корупції та депутати із "Самопомочі" "будуть ініціювати відставку і генпрокурора, і міністра внутрішніх справ, і голови СБУ".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування