Каськів каже, що не міг вкрасти 2 мільярди

Четвер, 14 травня 2015, 18:36

Колишній голова "Держінвестпроекту" Владислав Каськів назвав PR-заявою звинувачення його у махінаціях із державними грошима.

Про це він написав у своїй відповіді міністру внутрішніх справ Арсену Авакову, повний текст якої оприлюднений у блозі на "Українській правді".

"Про вкрадені 2 мільярди. Відповідально заявляю, що бюджет Агенства загалом за роки існування становив близько 1 млрд, що майже вдвічи менше від оголошеної у вашій піар-заяві суми", - зазначив Каськів.

Окрім того, він спростував слова народного депутата з фракції Радикальної партії Ігоря Мосійчука про те, що під час обшуку у Каськіва знайшли автомат, записаний на депутата Сергія Мельничука.

"Про знайдений автомат. Вчора ваш соратник по коаліції депутат Мосійчук поспішив анонсувати знайдений у мене під час обшуку автомат нардепа і комбата "Айдару" Мельничука. Але в мене досі ще не було ніякого обшуку! Хоча я розумію, що він планувався за таким сценарієм. Нагадує чимось російський Лайфньюз", - заявив екс-глава "Держінвестпроекту".

Як відомо, Аваков повідомив, що головне слідче управління МВС проводить досудове розслідування за фактом діяльності службових осіб "Держінвестпроекту". Йдеться про викрадення 2 млрд гривень, що належали державі.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News