Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк пообіцяв закрити "політологічну лавку" Тимошенко

П'ятниця, 15 травня 2015, 11:56

Прем'єр Арсеній Яценюк заявив, що усі тарифи на енергоресурси пройдуть аудит у найбільших світових компаніях, щоб на цій темі перестали спекулювати.

Про це він заявив на засіданні Ради на годині запитань до уряду.

"Щоб закінчити цю брехливу істерику по тарифах, коли графіки показують, які не відповідають дійсності, я провів нараду з НКРЕ, "Нафтогазом", "Укргазвидобуванням". І у нас наступна пропозиція. Усі тарифи, які встановлені незалежним органом, це не уряд, мають пройти аудит найбільших чотирьох світових компаній", - заявив Яценюк.

"І ми тоді закриємо цю політологічну лавку про те, хто бореться за долю українців. Треба було 5 років тому боротись, коли підписували ціну на газ", - додав він.

Як відомо, у січні 2009 року після "газової кризи" угоду про постачання російського газу Україні підписали керівники "Нафтогазу" та "Газпрому", за результатами переговорів Юлії Тимошенко та Володимира Путіна.

У 2015 році Юлія Тимошенко виступила на програмі у Савіка Шустера, де показувала графіки утворення ціни на енергоносії для населення і стверджувала, що уряд їх завищив.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування