Апеляційний суд не став пом’якшувати відбування покарання Лозінському

Вівторок, 19 травня 2015, 16:55

Апеляційний суд Київської області залишив екс-нардепа Віктора Лозінського, засудженого за вбивство, відбувати покарання в колонії.

Як повідомляє Генпрокуратура, 14 травня апеляційний суд відмовив у задоволенні скарги засудженого та його захисника і залишив ухвалу Бориспільського міськрайонного суду без змін.

Клопотання Лозінського про заміну йому невідбутої частини покарання більш м’яким у вигляді виправних робіт надійшло до суду апеляційної інстанції у березні.

Управління Пенітенціарної служби у Києві та Київській області провело службове розслідування щодо дотримання адміністрацією Бориспільської ВК № 119 вимог законодавства при підготовці матеріалів про застосування засудженому пільги у вигляді заміни невідбутої частини покарання більш м’яким.

За результатами перевірки, наказом в.о. начальника управління ДПтС України у Києві та Київській області від 11 березня 2015 року скасовано "незаконну постанову начальника Бориспільської ВК № 119 від 02.02.2015 про застосування до засудженого В. Лозінського заохочення у виді оголошення подяки".

2 квітня Бориспільський міськрайонний суд відмовив у задоволенні клопотання керівництва Бориспільської ВК № 119.

Як відомо, вироком Дніпровського райсуду Києва, ухвалою апеляційного суду м. Києва та Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних та кримінальних справ Лозінського засуджено до 10 років позбавлення волі за вбивство людини під час полювання (за ч. 1 ст. 296, ч.1 ст. 122, ч. 2 ст. 121, ч. 1 ст. 263, 70 КК України).

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...