Бойовики за добу 35 разів порушили тишу. Загинула мирна жінка

Субота, 2 травня 2015, 19:55

З початку доби 2 травня до 18:00 бойовики 35 разів порушили режим припинення вогню, у тому числі 14 разів застосовували міномети.

Про це повідомляється на сторінці прес-центру АТО у Facebook.

Крім того, терористи провели 11 обстрілів позицій українських військ вздовж лінії розмежування із автоматичних, ручних гранатометів та із стрілецької зброї. На Донеччині бойовики інтенсивно обстрілювали позиції сил АТО поблизу Авдіївки, застосовуючи протитанкові гранатомети, 82 і 120 міліметрові міномети, а також артилерію калібру 122 і 152 міліметри.

На Луганщині бойовики також відкривали вогонь із 120-міліметрових мінометів, автоматичних гранатометів та крупнокаліберних кулеметів по українських позиціях поблизу населених пунктів Кримське, Щастя, Новотошківка та біля шахти "Пролетарська".

2 травня з опівночі до 18 години ситуація в зоні проведення Антитерористичної операції залишалася неспокійною. Противник...

Posted by Прес-центр АТО on Saturday, May 2, 2015

В районі "Пролетарської" з 14.30 до 14.35 під час пусків терористами 4 протитанкових керованих ракет отримала важке поранення та загинула літня жінка, яка поралася на городі біля свого будинку.

Як відомо, раніше глава Луганської ОДА Геннадій Москаль повідомив про обстріл бойовиками Новотошківки з танків і гранатометів. За його словами, обстріл вівся з села Жолобок, яке знаходиться під контролем бойовиків.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...