"Нафтогаз" скликає наглядову раду "Укрнафти". Людей Коломойського не чіпають

П'ятниця, 22 травня 2015, 13:28

Керівник "Нафтогазу" Андрій Коболєв розіслав членам наглядової ради "Укрнафти" лист із запрошенням взяти участь у засіданні.

Відповідний документ опублікував на своїй сторінці у Facebook депутат від БПП Сергій Лещенко.

У листі вказані 11 пунктів порядку денного, але серед них немає питання про зміну менеджменту "Укрнафти", який наразі контролюється олігархом Ігорем Коломойським.

Натомість на засіданні планується заслухати звіт про результати діяльності компанії у 2014 році і підготуватися до загальних зборів акціонерів.

Коломойский ушел, но дело его живет. Перед вами письмо главы правления Нафтогаза Andriy Kobolyev по поводу собрания набл...

Posted by Сергій Лещенко on Friday, May 22, 2015

Лещенко зазначив, що у п'ятницю у Раді запитав міністра енергетики Володимира Демчишина про те, чи планується проводити зміну менеджменту "Укрнафти" до загального зібрання акціонерів, однак той не дав однозначної відповіді.

Як відомо, раніше прем'єр Арсеній Яценюк заявив, що для зміни менеджменту не обов'язково чекати загального зібрання акціонерів.

Менеджмент Коломойського протягом тривалого часу блокує виплату в держбюджет дивідендів на суму 1,8 млрд гривень. Також досі не виплачені значні суми ренти за користування надрами.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...