У Києві підпалили офіс волонтерів зі збору допомоги бійцям АТО

Субота, 23 травня 2015, 16:24

Вранці 23 травня в Києві на вул.Жилянській здійснено спробу підпалу офісу "Союз учасників АТО України", яка займається збором допомоги для бійців в зоні проведення АТО.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці "Союзу". Невідомі кинули у вікно пляшку із запальною сумішшю.

"Великої пожежі вдалося уникнути тільки завдяки тому, що під час нападу на офіс в будівлі перебували волонтери, які готували для відправки в зону АТО черговий вантаж з дорогими медикаментами, а також оперативності бригади МНС, яка в лічені хвилини прибула для ліквідації пожежі", - наголошується у повідомленні.

 
 

Правоохоронці проводять слідчі дії. З місця підпалу вилучено залишки ємності, використаної злочинцями, а також зразки легкозаймистої речовини.

Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками частини 2 статті 194 та статті 15 - замах на умисне знищення або пошкодження чужого майна.

Організація надає підтримку учасникам АТО, надає допомогу сім'ям загиблих, передавав благодійну допомогу "95 окремої аеромобільної десантній бригаді", "30 окремій механізованій бригаді", "81 аеромобільної десантній бригаді".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування