Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Дніпропетровщині учасники АТО подали понад 1,7 тис. заявок на отримання землі

Субота, 23 травня 2015, 17:43

У Дніпропетровській області від учасників антитерористичної операції надійшло понад 1,7 тисячі заявок на отримання земельних ділянок.

Як повідомили в обладміністрації, найбільшу кількість заявок зафіксовано у Дніпропетровському та Синельниківському районі, а також у Дніпропетровську та Дніпродзержинську. 

Головне управління Держземагентства у Дніпропетровській області та органи місцевого самоврядування надали дозвіл на розробку проектів землеустрою щодо надання у власність 953 земельних ділянок площею 1146,3 га.

"З них 576 - це земельні ділянки площею 1103,1 га для ведення особистого селянського господарства, 21 ділянка площею 2,34 га для індивідуального садівництва та дачного будівництва, 356 земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на загальній площі 40,8575 га", - зазначено  у повідомленні.

Департаменти ОДА розробили дорожню карту виконання робіт, триває підготовка до проведення відкритих торгів.

"Вже ухвалено 41 рішення про затвердження документації із землеустрою та надання у власність 88 земельних ділянок учасникам АТО", - зазначили в ОДА.

Також надійшло 67 заяв про надання земельних ділянок сім'ям військовослужбовців і співробітників правоохоронних органів, які загинули під час проведення антитерористичної операції.

"З них 60 отримали дозволи на розробку проектів землеустрою, а 21 затвердили документацію і отримали в приватну власність земельні ділянки", - підсумували в адміністрації.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування