Кадирова зробили почесним лідером "Нічних вовків"

Неділя, 24 травня 2015, 03:27

Глава Чечні Рамзан Кадиров став почесним лідером чеченського відділення байкер-клубу "Нічні вовки".

Про це повідомляє ТАСС.

"Він (лідер байкерів Залдостанов) відзначив, що наш союз зародився і зміцнів у період, коли народ Криму вирішував питання "повернення" в рідну Росію. Ми разом підтримали жителів Криму", - написав Кадиров на своїй сторінці в Instagram.

"Я із задоволенням прийняв пропозицію стати почесним лідером відділення, оскільки  повністю поділяю ідеї та цілі мотоклубу", - додав глава Чечні.

У своєму Instagram Залдостанов також зазначив: "Ми не просто відкриваємо відділення мотоклубу "Нічні вовки" у Грозному, тут сенси значно ширші. Це символ".

"Ми живемо в особливу епоху, коли Росія об'єднується. Те, чого ми так довго чекали, зараз реалізується. ... І роль Кадирова в цьому об'єднанні дуже велика, її складно переоцінити. Від його вчинків багато залежить", - заявив  Залдостанов.

Фото з Instagram "Ночные Волки" @sws1423

8 травня регіональний громадський фонд імені Ахмат-Хаджі Кадирова закупив 16 мотоциклів для республіканського відділення путінських байкерів.

Раніше співробітники Служби безпеки України викрили схему, за якою російський байкер Олександр Залдостанов на прізвисько "Хірург" незаконно привласнював гроші, частину яких передавав бойовикам "ДНР" та "ЛНР".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...