Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

В Артемівську вбили майора ЗСУ, злочин розкрито – МВС

Понеділок, 25 травня 2015, 05:35

В Артемівську Донецької області двоє місцевих жителів задушили майора Збройних сил України ременем безпеки. За підозрою у вбивстві затримано місцевого жителя.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Донецькій області.

Тіло 32-річного майора ЗСУ було виявлено на околиці Артемівська. Слідчо-оперативною групою, яка прибула на місце події, при початковому огляді видимих ​​тілесних ушкоджень на трупі виявлено не було. В кобурі загиблого була відсутня зброя - пістолет "Макарова". З метою встановлення причини смерті тіло направлено на судмедекспертизу ", - зазначили в МВС.

За даними правоохоронців, в ході слідчо-оперативних заходів протягом п'яти годин правоохоронці встановили двох осіб, причетних до скоєння кримінального злочину. "34-річний житель Артемівська затриманий і дає свідчення, місцезнаходження його співучасника встановлюється", - повідомили в міліції.

За даними силовиків, напередодні з військовослужбовцем познайомилися два місцевих жителя. Вони заманили військового в машину і задушили ременем безпеки. Тіло залишили під парканом на околиці міста, забравши пістолет, гроші та мобільний телефон. Неподалік від тіла зловмисники залишили паспорт жертви. Підозрілий автомобіль помітили бійці батальйону "Свята Марія" під час патрулювання міста.

У затриманого вилучили мобільний телефон і зброю жертви.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування