Затриманим за напад на АЗС в Києві призначили психіатричну експертизу

Вівторок, 26 травня 2015, 14:00

Затриманим за підозрою у нападі 3 травня у Києві на автозаправку та розстрілі міліцейського патруля призначено психолого-психіатричні експертизи.

Про це сьогодні на брифінгу повідомив начальник Головного управління з нагляду за кримінальними провадженнями МВС, СБУ і фіскальної служби Генеральної прокуратури України Юрій Севрук, повідомляє УНІАН.

"По даному кримінальному провадженню проведено великий обсяг слідчих дій, і на даний час тривають психолого-психіатричні експертизи (затриманих), за результатами яких кримінальне провадження буде направлено до суду", - сказав Севрук.

Як повідомлялося, в ніч на 4 травня молоді люди в масках, погрожуючи зброєю, здійснили розбійний напад на автозаправну станцію в Деснянському районі Києва. Зловмисники поранили співробітника АЗС і забрали з каси близько 800 грн.

Коли правоохоронці спробували затримати зловмисників, розпочалася стрільба.

В результаті загинули двоє міліціонерів, ще троє потрапили до лікарні з пораненнями. Один зловмисник був поранений і помер у лікарні.

В інших затриманих вилучено цілий арсенал, зокрема, автоматичну зброю, гранатомет і вибухівку. 5 травня Деснянський районний суд Києва обрав запобіжний захід трьом зловмисникам у вигляді тримання під вартою. Двом підозрюваним 17 років, ще одному - 20.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування