Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Терористи б'ють із забороненої зброї по всіх напрямках, на підступах до Маріуполя ніч минула спокійно

Середа, 27 травня 2015, 07:34

З 18.00 години 26 травня і до 6.00 ранку 27 загарбники обстрілювали Піски, Мар’їнку, Кірове, Ленінське, Золоте, Богуславське, Лозове, Попасну, Щастя, Станицю Луганську, Кримське, Сокільники. В районі Ленінського та Нелеповки відбулося бойове зіткнення.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО.

На Донецькому – з мінометів обстрілювали Піски, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї Мар’їнку.

На Артемівському – з протитанкових керованих ракетних комплексів, мінометів, гранатометів та стрілецької зброї бандити вели вогонь по Кіровому, Ленінському, Золотому, Богуславському, Лозовому.

Попасну майже годину обстрілювали самохідні артилерійські установки. В районі Ленінського та Нелеповки близько опівночі відбулося бойове зіткнення.

На Луганському напрямку – танк, гранатомети та міномети обстрілювали Щастя. Не припиняли вогонь загарбники і по Станиці Луганській, Кримському, Сокільникам, використовуючи крім вищевказаного, ще й озброєння БМП, зенітних установок, та стрілецьку зброю.

На Маріупольському – з самохідних артилерійський установок, гранатометів та мінометів гатили по Широкиному. З стрілецької зброї обстріляли Павлополь.

Після 00.00 годин на Маріупольському напрямку було тихо.

БПЛА російсько-терористичних загарбників було помічено в районі Маріуполя, а також за маршрутами Донецький – Кримське, Трьохізбенка – Старий Айдар, Мелова Гора – Щастя.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...