Москаль: Затримано колишнього Голову Станично-Луганської райради

Середа, 27 травня 2015, 11:05

При в’їзді з Росії затриманий колишній голова Станично-Луганської районної ради Володимир Білоус, що організовував так званий референдум за незалежність "ЛНР".

Про це повідомив голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль, передає його прес-служба.

За його словами, Білоуса затримали у Харківській області українські силовики затримали колишнього голову Станично-Луганської районної ради Володимира Білоуса, котрий намагався заїхати в Україну з території Російської Федерації.

Після так званого референдуму за незалежність "лнр" та наступу українських військ Білоус втік у Росію і аж до теперішнього часу переховувався там від українського правосуддя.

 

"Білоус особисто організовував референдум 11 травня й агітував мешканців Станично-Луганського району прийти й проголосувати за державну самостійність так званої "лнр", - сказав Москаль.

"А коли стало гаряче, втік у Росію. Зараз Білоус сидить там, де йому й належить бути - за ґратами. І є великі сподівання, що він отримає своє по максимуму. Самі такі люди несуть пряму відповідальність за те, що коїться зараз на Донбасі, тому до них не може бути жодних поблажок", - зазначив Москаль.  

У 2010 році Білоус був обраний до Станично-Луганської райради за списком Партії регіонів.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування