В "Укрнафті" кажуть, що жодні бійці її не захоплювали

Середа, 27 травня 2015, 18:18

В "Укрнафті" заперечили інформацію про те, що на території компанії знаходяться люди в камуфляжі.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"У зв'язку з поширенням інформації про те, що в приміщенні Публічного акціонерного товариства "Укрнафта" (м. Київ, провулок Несторівський, 3-5) перебувають близько 100 людей в камуфляжі, які, начебто, залучені для блокування доступу в компанію "Укрнафта" повідомляємо, що вказана інформація не відповідає дійсності", – сказано у повідомленні.

У компанії стверджують, що вона працює у звичному режимі і там немає жодних воєнізованих формувань. Також прес-служба закликала ЗМІ "об’єктивно висвітлювати інформацію та не піддаватися на провокативні, необґрунтовані заяви окремих народних депутатів України, які штучно намагаються створити ажіотаж навколо діяльності ПАТ "Укрнафта".

Пізніше у прес-службі МВС повідомили, що інформація народного депутата Вікторії Войціцької про нібито наявність у приміщенні підприємства ПАТ "Укрнафта" 100 невідомих людей, не підтверджується. 

Як відомо, раніше депутат Верховної Ради від "Самопомочі" Вікторія Войціцька повідомила, що близько тисячі охоронців Кременчуцького нафтопереробного заводу, який контролюється олігархом Ігорем Коломойським, вирушили автобусами у Київ для блокування доступу в "Укрнафту".

За її даними, сто з них вже увійшли на територію компанії. Цю інформацію "Українській правді" підтверджувало і власне джерело в "Нафтогазі".

Як відомо, у вівторок підконтрольний Коломойському менеджмент "Укрнафти" всупереч вимогам закону не дозволив ревізійній комісії розпочати перевірку фінансово-господарської діяльності компанії.

29 травня повинне відбутися засідання наглядової ради "Укрнафти". Питання про зміну менеджменту на його порядок денний не винесене.

Держава контролює 50%+1 акцію "Укрнафти", структури Коломойського – 42%. Компанією досі керує менеджмент Коломойського.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування