ІС: Усі бойовики в районі Бахмутської траси, Стаханова й Алчевська перейшли під "ЛНР"

Четвер, 28 травня 2015, 09:56

Усі підрозділи бойовиків, які оперують у районі Бахмутської траси, Стаханова, Алчевська й інших населених пунктів північніше траси Луганськ-Донецьк, перейшли під "центральне військове командування" так званої "ЛНР".

Про це повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук у Facebook.

"Відзначене нарощування сил і засобів на флангових позиціях цього району – біля н.п. Жолобок – Слов’яносербськ, а також східніше Первомайська. У даний район перекинуто 17 одиниць бронетехніки й автотранспорту", - додає він.

Також бойовики продовжують перегрупування сил і засобів між Ясинуватою та Горлівкою. Через Пантелеймонівку в даний район перекинуто два вогневі підрозділи 122-мм артилерії (8 одиниць гаубиць Д-30). Також зафіксовано переміщення 12 танків і ББМ через Єнакієве.

У Кіровський район Донецька, за даними ІС, перекинуто одразу кілька мінометних батарей, загальною чисельністю 16 одиниць 82-мм і 120-мм мінометів.

Із боку Краснодона в напрямку Луганська й Лутугине пройшли два логістичні конвої з 15 автомобілів, серед яких бензовози, пише Тимчук.

Інформатори ІС зафіксували перегін через Макіївку вантажних автомобілів убік Горлівки й Донецька.

А в районі н.п. Старобешеве – Комсомольське зафіксовано переміщення двох тактичних груп терористів, загальною чисельністю 110 осіб на БТР-80, БМП-2, МТ-ЛБ і автомобільному транспорті.

"Зафіксовано розгортання одразу декількох додаткових пунктів управління і тилових пунктів постачання в Донецьку, Горлівці й Дебальцеве. Одразу в декількох районах цих населених пунктів зафіксовано КШМ, пересувні радіостанції, сконцентровану в певних місцях бойову техніку, матеріально-технічні ресурси й живу силу", - пише Тимчук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування