Аваков шкодує, що довелося звільнити Єршова: "мені був важливий такий кадр"

Четвер, 28 травня 2015, 10:53

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков шкодує, що йому довелося звільнити начальника ДАІ Олександра Єршова, який опинився у центрі скандалу щодо шикарного життя його дочок.

Про це він заявив в інтерв'ю ЛІГАБізнесІнформ.

"І для мене тепер проблема: звільнивши більшість керівних кадрів в ДАІ, я позбувся тепер і людини, якій хоч якось довіряв у цій системі, людини, яка розуміла, як вона функціонує. А мені був важливий такий кадр", – сказав він.

При цьому Аваков заявив, що звільнив Єршова зовсім не через скандал з дочками, оскільки ті нібито утримуються не за його рахунок, а через невказання будинку в декларації.

"Єршов звільнений мною за те, що він не вказав у декларації свій будинок – тільки за це. Формально недооформлений будинок в податковій декларації. У всьому іншому я ставлюся до Єршова – ще раз підкреслю, як би хто не волав – з повагою", – заявив міністр.

Він пояснив, що поважає Єршова за участь в АТО, зокрема – у перших боях під Слов'янському.

"Він неодноразово був під вогнем – тримав позиції, відбивав наших перших полонених, мав особисту сміливість протистояти ворогові, вести вперед людей. В той момент, коли ще армія не воювала. Звідти основи моєї до нього довіри. Крім того, Єршов нагороджений бойовим орденом за кілька найбільш напружених місяців служби в зоні АТО", – сказав він.

Аваков також додав, що звільнив Єршова за помилку, "яку неможливо пояснити суспільству".

Як відомо, Єршов засекретив декларації про майно та доходи всього керівного складу ДАІ, відмовившись надати їх на запит журналістів. 

19 травня ЗМІ оприлюднили фотографії, що свідчать про розкішне життя доньок чиновника.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування