Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Луганщині двоє солдат підірвались на розтяжці

Четвер, 28 травня 2015, 11:43

В Станиці Луганській на розтяжці підірвалися двоє українських військових: один загинув.

Про це у четвер інформує на своєму сайті керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

"Близько 15-ї години у середу на околиці Станиці Луганської підірвалися двоє українських бійців, котрі виконували бойове завдання біля берега Сіверського Донця й зачепили розтяжку з гранатою. Один із них загинув, інший отримав важкі осколкові поранення. Зараз він перебуває у військовому госпіталі", зазначає очільник області.

За його словами, протягом минулої доби бойові дії відбувалися в кількох гарячих точках уздовж лінії розмежування, що проходить по Луганській області.

Бойовики з Веселої Гори неодноразово обстрілювали з гранатометів та мінометів Щастя (як уже повідомлялося, внаслідок прямого влучення міни у відкритий розподільчий пристрій частина області до ранку залишалася без електроенергії).

У Троїцькому (Попаснянський район біля Дебальцевого) через обстріли з боку окупованого Калинового пошкоджені лінії електропередач. Станом на ранок половина села, яке забезпечується електроенергією з Донецької області, залишається без світла, ремонтні бригади намагаються усунути пошкодження.

На околиці Кримського, а також у Попасній протягом ночі періодично спалахували перестрілки з автоматичної зброї, які мали локальний характер. Обидва населені пункти залишився поза зоною ураження, ніхто з мирних мешканців та військових не постраждав.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування