Дніпропетровський податківець погорів на хабарі в 2.2 мільйона

Четвер, 28 травня 2015, 13:10

Співробітники Генеральної прокуратури, Служби безпеки та Державної фіскальної служби затримали одного з керівників Державної податкової інспекції в Жовтневому районі Дніпропетровська під час отримання хабара в сумі 2,2 мільйона гривень.

Про це у четвер інформує офіційний сайт ДФС.

Зазначається, що чиновника піймали "на гарячому" 27 травня 2015 року в службовому кабінеті.

За вказану суму посадовець мав посприяти в закритті кримінального провадження, зареєстрованого за ознаками ухилення від сплати податків.

Того ж дня під час проведення оперативних заходів затримано головного державного інспектора відділу провадження у справах про порушення митних правил Управління аналізу ризиків та протидії порушенням митних правил ГУ ДФС в Одеській області, який вимагав та отримав незаконну винагороду у розмірі 400 доларів США від мешканця Одеської області за припинення розслідування про порушення митних правил.

Затримання відбулося під час обшуків в адміністративних приміщеннях митного поста "Одеса-порт", які співробітники регіонального підрозділу Головного управління власної безпеки ДФС та ГУ МВС в Одеській області проводили у рамках досудового розслідування по кримінальному провадженні (ч. 3 ст. 368 КК України "прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою").

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News