Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики ведуть хаотичний вогонь, у Широкиному поранили військового

П'ятниця, 29 травня 2015, 09:38

Бойовики продовжують вести вогонь по позиціях сил АТО й населених пунктам, повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Впродовж доби зафіксовано обстріли в районі н.п. Лозове, Гранітне, Новоселівка, Верхньоторецьке, Піски, Водяне, Кримське, Новотошківське, Щастя і Станиця Луганська, пише він у Facebook вранці 29 травня.

Бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї, гранатометів, 82-мм і 120-мм мінометів.

Зафіксовано застосування бойовиками 122-мм артилерії по позиціях сил АТО поблизу Опитного.

Північніше Верхньоторецького українські військовослужбовці вступили в боєзіткнення з тактичними групами терористів, які намагалися вести розвідку в напрямку на Дзержинськ – Артемівськ.

На Приморському напрямку бойовики проявляли активність у районі Широкиного. Зафіксовано обстріли позицій сил АТО зі стрілецької зброї, мінометів, зенітних установок ЗУ 23-2.

Прес-офіцер сектору "М" Дмитро Горбунов також повідомив сайту Маріуполя 0629, що 28 травня позиції українських військових у Широкиному зазнали 9 обстрілів.

Із них 4 рази використовувалися міномети 120 і 82 мм, 5 разів різні види стрілецької зброї. 

"70% обстрілів мали хаотичний, провокаційний характер", - ідеться в повідомленні.

О 16:30 під час обстрілу з автоматичного гранатомета осколкове поранення отримав боєць Нацгвардії 1992 року народження, уродженець Києва.

Його доставили в одну з лікарень Маріуполя. Стан військовослужбовця задовільний. Ступінь поранення лікарі визначили як легку.

На 8 годину ранку боєзіткнень у секторі "М" не спостерігалося. Ситуація контролюється.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування