Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Блокпости в зоні АТО контролюватимуть громадськість і волонтери - Кіхтенко

Субота, 30 травня 2015, 02:05

Глава Донецької ОДА Олександр Кіхтенко заявляє, що керівництво регіону не має ніякого відношення до "кришування" контрабанди.

Про це він повідомив у п'ятницю ефірі "Шустер Live", передає "Інтерфакс-Україна".

"Донецька обласна адміністрація, як і Луганська, не має ніякого відношення сьогодні до якого-небудь "кришування" контрабанди. Сьогодні працівники обласної адміністрації - звичайні жителі, які переміщаються точно так само, як усі жителі цього регіону через ці блокпости, і ніякого впливу я, як губернатор, не маю на ці блокпости", - заявив він.

Кіхтенко також підкреслив, що з контрабандою повинні боротися силові структури.

При цьому він повідомив, що з 30 травня відправляє своїх заступників на всі контрольні пункти пропуску, щоб вони здійснювали спільно з громадськістю та волонтерами контроль над діяльністю блокпостів та пунктів пропуску.

"І ми наведемо там порядок", - додав глава Донецької ОДА.

Крім того, Кіхтенко в черговий раз заявив, що пропускну систему між контрольованими Україною та окупованими територіями Донбасу вважає недосконалою.

За його словами, пропускна система повинна бути тільки за паспортами громадянина України, а виписка перепусток ні до чого не призводить, їх легко підробити і людям доводиться чекати отримання цих перепусток.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування