Міліція затримала двох бойовиків «ДНР», яких шукали довгий час

Середа, 6 травня 2015, 04:39

Міліція Донецької області затримали двох небезпечних злочинців, які довгий час перебували в розшуку.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив глава МВС Донецької області В'ячеслав Аброськін.

За його словами, обидва злочинці є жителями Маруполя.

"Перший. Громадянин Х., 1968 року народження. Активіст проросійського руху. У квітні-травні минулого року один з кандидатів у "народні мери" Маріуполя, але тоді натовп не підтримав його. Мав відношення до "першого міністра оборони ДНР" Ігоря Хакімзянова, 1980 року народження", - написав Аброськін.

Він зазначив, що самого Хакімзянова в травні минулого року затримали бійці батальйону "Азов", а у вересні його обміняли на полонених військовослужбовців ЗСУ.

Затриманий Х. є двоюрідним братом Олександра Романця, який перебуває в НВФ "ДНР" і є "начальником розвідки батальйону "Православний Схід". Романець оголошений у розшук.

Крім того, Х. підкорявся бойовику Сергію Пономаренко, жителю Маріуполя, на прізвисько "Терорист", який є "куратором Маріупольського напрямки ДНР". З серпня минулого року також перебуває в розшуку.

Сегодня для милиции Донецкой области был удачный день. Задержали двоих опасных преступников, которые долгое время находи...

Posted by Вячеслав Аброськин on 5 Май 2015 г.

"Другий затриманий - громадянин Б., 1982 року народження. З минулого року перебував у розшуку. Входив у злочинну терористичну групу Мангуста бандформування ДНР - призвідників заворушень і винуватців трагедії 9 травня минулого року в Маріуполі", - додав Аброськін.

Оперативно-розшукові заходи щодо затримання злочинців тривають.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...