Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ІС: Під Новоазовськом до 3 тисяч бойовиків

Середа, 6 травня 2015, 08:30

Бойовики підсилюють угруповання в напрямку Світлодарськ-Артемівськ, район Горлівки, а також в районі на північ від Луганська, під Маріуполем до 3 тисяч бойовиків.

Про це повідомляє керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Бойовики підсилюють флангові угруповання по відношенню до українських військ, зосереджених в районі Світлодарськ - Артемівськ", - повідомив він.

За його словами, на північ від  Луганська продовжує посилюватися угруповання формувань бойовиків.

"Протягом доби зафіксовано перекидання до складу цього угруповання до 70 осіб живої сили та 3 од. РСЗВ "Град" (прибули в район н.п.Весела Гора). Також відзначається посилення лівого флангу угруповання "ЛНР". Зокрема, зафіксоване перекидання від Брянки в сторону Первомайська 6-й одиниць бронетехніки (в тому числі 3-х танків) ", - повідомив він.

"Через Макіївку триває перекидання в райони н.п. Єнакієве і Горлівка сил і засобів російсько-терористичних військ Відзначено проходження двох конвоїв з бойовою технікою (перший -. близько 16 одиниць ББМ, включаючи МТ-ЛБ, другий - 7 танків у супроводі 2 х БМП-2 та кількох вантажівок)", - повідомив Тимчук.

Також, за його словами, через Тельманове продовжує здійснюватися постачання і поповнення угруповання бойовиків, розгорнутого північніше Новоазовська.

"Фактично бойовики створюють на приморському (Маріупольському) напрямку потужний ударний кулак з декількох десятків одиниць бронетехніки і до 3 000 бойовиків", - повідомив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування