Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики 32 рази обстріляли сили АТО. Використовують заборонену зброю

Середа, 6 травня 2015, 20:26

Бойовики 32 рази обстріляли позиції сил антитерористичної операції.

Про це повідомляє в середу прес-центр АТО на сторінці у Facebook.

Зазначається, що 6 травня з опівночі до 18.00 годин ситуація в зоні проведення антитерористичної операції залишалася напруженою.

За цей період незаконні збройні формування 32 рази порушили режим тиші, в тому числі з використанням забороненого озброєння.

На Маріупольському напрямку точкою зіткнення залишається населений пункт Широкине. Противник активно застосовує широкий спектр озброєнь, зокрема 152-мм гармати.

На Донецькому напрямку незаконні збройні формування завдали мінометних обстрілів по позиціях сил АТО неподалік населеного пункту Гранітне та шахти Дутовка. Обстрілів із крупнокаліберних кулеметів та стрілецької зброї зазнали наші позиції в районі населених пунктів Піски та Авдіївка.

На Луганщині в районі міста Щастя ворог інтенсивно обстрілював наші позиції здебільшого із автоматичних гранатометів та стрілецької зброї.

Під час чергового обстрілу наших позицій в районі Ленінського терористи влучили по населеному пункту, внаслідок чого було поранено чоловіка. Наші військовослужбовці надали першу медичну допомогу та відправили постраждалого до медичного закладу, зазначають у прес-центрі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування