Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суддя київського суду відповість за арешт євромайданівців

Четвер, 7 травня 2015, 12:16

Слідчій судді Солом’янського районного суду міста Києва повідомлено про підозру у постановленні завідомо неправосудних ухвал стосовно учасників мирних акцій протестів.

Про це у четвер інформує прес-служба Генпрокуратури.

Зазначається, що судді повідомлено про підозру за результатами досудового розслідування, яке проводилось управлінням з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління ГПУ, у кримінальному провадженні за фактом незаконного арешту слідчим суддею двох учасників мирних акцій протестів.

Встановлено, що слідча суддя на підставі безпідставних та необгрунтованих клопотань слідчих Солом’янського РУ ГУМВС України в м. Києві, протиправно погоджених прокурором прокуратури Солом’янського району м. Києва, за відсутності передбачених законом підстав 26 січня 2014 року постановила завідомо неправосудні ухвали про обрання двом незаконно притягнутим до кримінальної відповідальності учасникам мирних акцій протестів запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

На даний час досудове слідство у кримінальному провадженні завершено, підозрювана і її захисник ознайомлюються із матеріалами провадження в порядку ст. 290 КПК України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...