Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд у справі проти "фабрики тролів" перенесено: "власники тролів" не з'явилися

Понеділок, 1 червня 2015, 23:44

Петроградський районний суд Петербурга переніс розгляд позову екс-співробітниці агентства "Інтернет досліджень" Людмили Савчук до своїх колишніх роботодавцям на 23 червня через неявку відповідача.

Про це повідомила юрист "Команди-29" Дар'я Сухих, що відстоює в суді інтереси Савчук.

"Позов був поданий ще у квітні, а попереднє засідання спочатку призначили на 23 червня. Але норми ЦПК дозволили нам просити про прискорення процесу. Попереднє засідання перенесли на 1 червня. Чи встигли належним чином повідомити про це відповідачам - невідомо. Тепер ми чекаємо їх у суді 23 червня", - зазначила вона.

Як відомо, серед претензій позивача - відсутність офіційного трудового договору і наказу про звільнення, невиплачена зарплата, компенсація моральної шкоди та ін.

"Головна мета розгляду - вивести у публічне поле діяльність керівництва агентства "Інтернет досліджень", - наголошується у повідомленні.

Людмила Савчук була одним з джерел "Нової газети", яка розповіла про роботу замовних коментаторів в Рунеті, про те, як їх організовують і хто оплачує. Публікації коштували посади Савчук, тепер вона побоюється за безпеку членів своєї сім'ї.

Одним із спонсорів центру інтернет-тролів, який базується в російському Ольгиному, вважають російського олігарха Малофєєва.

Новая газета

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...