У Харкові люди в балаклавах влаштували погром і різанину – 6 осіб у лікарні

П'ятниця, 12 червня 2015, 08:38

У Харкові пізно ввечері 11 червня сталися погроми й бійки під студентськими гуртожитками на Отакара Яроша.

Як повідомляє сайт Харкова 057.ua, близько 40 осіб у чорному одязі й балаклавах пробіглися по вулиці, розбиваючи вікна в машинах іноземних студентів.

Також зав'язалося декілька сутичок, у результаті яких декілька людей отримали ножові поранення. 

Як повідомляють у прес-службі ГУ МВС у Харківській області, в одну з лікарень міста потрапило 6 людей із тілесними ушкодженнями різної міри тяжкості.

Інформація про першого доставленого в медичну установу надійшла в міліцію Харківщини близько 23:30. Надалі впродовж двох годин карети "швидких" доправили в лікарню з вулиці Отакара Яроша ще п'ятьох потерпілих.

Правоохоронці намагаються встановити всі обставини події.

На сторінці Харьков LIVE у Вконтакте повідомили: "Із другого гуртожитку порізали лише трьох. Інших – із інших. Біля "Сільпо" – дівчину, зараз у важкому стані".

Погром із різаниною в Харкові

"Як пишуть очевидці, трьох порізали, розбили тачку, один із гуртожитку сказав, що в них дівчинку порізали й двох собак. Близько 70 нападників. У балаклавах на "свастоне". Пишуть, що стріляли й різали, використовували балончики", - говориться в повідомленні.

"Постраждав навіть один з Львова, який був на боці студентів", - додають на сторінці Харьков LIVE .

За словами очевидців, нападники жодних гасел не вигукували, а наприкінці крикнули "Відходимо!" і розбіглися.

Заступник міського голови Харкова з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан повідомила, що 6 постраждалих у бійці на вул. Отакара Яроша знаходяться в лікарні ім. О. Мещанінова, у всіх – ушкодження середньої тяжкості.

П'ять чоловік перебувають у відділенні політравми, одна людина – у нейрохірургічному відділенні лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Одному з госпіталізованих може знадобитися операція.

Горбунова-Рубан зазначила, що всього по допомогу медиків звернулися 9 чоловік, трьом із них, у тому числі одній жінці, медична допомога була надана амбулаторно, зазначається на сайті міськради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...