Харківська облрада віддала Звягільському газове родовище

Четвер, 18 червня 2015, 14:00

Харківська облрада у четвер передала компанії "ЮЗГАЗ", підконтрольній екс-регіоналу Юхиму Звягільському, газове родовище.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на рішення облради.

Мова йде про надра на території Богодухівського та Дергачівського районів. Рішення було прийнято на позачерговій сесії.

"Погодити надання ТОВ "ЮЗГАЗ" надр у користування з метою геологічного вивчення, в тому числі дослідно-промислової розробки, з подальшим видобуванням нафти, газу і конденсату Володарської площі, розташованої на території Богодухівського та Дергачівського районів Харківської області", – йдеться у рішенні.

Згідно з інформацією Єдиного держреєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців, ТОВ "ЮЗГАЗ" зареєстровано в Харкові і має сім засновників, серед яких народний депутат від "Опозиційного блоку" Юхим Звягільський (його внесок в статутний фонд становить 700 тис. грн) і депутат Харківської облради, екс-регіонал Олег Шаповалов (його внесок в статутний фонд, як і інших співзасновників – 50 тис. грн).

Крім того, на сесії в четвер облрада погодила також продаж на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами Новософієвської площі, розташованої у Богодухівському районі області.

У рішенні зазначається, що умовою погодження є включення в умови продажу на аукціоні зобов'язання підприємства брати участь в економічному і соціальному розвитку територій, а також реєстрацію підприємства, яке отримує спеціальний дозвіл, на території розташування ділянки надр – у Харківській області.

Звягільський – найстарший депутат Ради, колишній член Партії регіонів. Також він контролює донецьку шахту імені Засядька.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...