Одного з підозрюваних у вбивстві Бузини заарештували на 2 місяці

Четвер, 18 червня 2015, 20:31

Шевченківський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді арешту терміном на 60 днів з можливістю внесення застави у розмірі 5 млн грн для підозрюваного у вбивстві публіциста Олеся Бузини Дениса Поліщука.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", на засіданні в четвер суд визнав, що існують підстави для взяття підозрюваного під варту, але у нього є можливість протягом 5 днів внести заставу, сума якої становить близько 5 млн грн.

За словами соратників Поліщука, він служив в зоні АТО у званні лейтенанта Збройних сил України, був командиром 54-го окремого розвідувального взводу.

Як повідомлялося, в четвер були затримані двоє підозрюваних - безпосередніх виконавців вбивства Бузини - Андрій Медведько і Поліщук. Пізніше в цей день був затриманий ще один підозрюваний у причетності до організації вбивства.

Бузина був убитий 16 квітня в Києві у дворі багатоквартирного будинку, в якому жив.

За даними МВС, він загинув від поранень в груди і голову з пістолета ТТ, кулями калібру 7.62. Міліція почала розслідувати цю подію за статтею 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування