Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В "Укргазвидобуванні" заперечують наявність боргів структур Єремеєва

Четвер, 18 червня 2015, 22:51

Глава АТ "Укргазвидобування" Сергій Костюк заперечує наявність боргів структур, пов'язаних з народним депутатом і бізнесменом Ігорем Єремеєвим, перед компанією.

Про це він повідомив у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

За його словами, нині борги перед компанією "Укргазвидобування" має тільки материнська НАК "Нафтогаз України".

Костюк зазначив, що компанія готова надати прем'єр-міністрові України Арсенію Яценюку інформацію про поточну дебіторську заборгованість.

"Якщо буде відповідний запит - я готовий негайно надати будь-яку інформацію щодо заборгованості перед компанією", - сказав він.

Глава "Укргазвидобування" висловив здивування через ту інформацію, яка була в четвер оприлюднена на урядовому порталі з посиланням на Яценюка, підкресливши, що вона не відповідає дійсності.

"Мені складно коментувати суть того, що відбувається, передумов жодних не було", - додав він.

Як відомо, Яценюк дав вказівку НАК "Нафтогаз України" негайно змінити керівництво компанії "Укргазвидобування", а також зажадав від Єремєєва погасити великий борг перед цією компанією.

Крім цього, Яценюк в телефонній розмові повідомив Єремеєву, що якщо протягом 72 годин не будуть погашені борги, які становлять 373 млн грн, то правоохоронні органи почнуть кримінальні провадження щодо завдання навмисної шкоди державі щодо компаній, які контролюються Єремеєвим.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування