Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комітет таки виніс Клюєва на засідання Верховної Ради

Вівторок, 2 червня 2015, 15:54

Регламентний комітет прийняв рішення про внесення на розгляд ВР питання щодо зняття недоторканності з нардепа Сергія Клюєва та Сергія Мельничука.

За рішення по обох депутатах проголосували 7 з 9 членів комітету.

"Є позитивне рішення комітету про зняття недоторканності з Клюєва! Залишилося голосування у ВРУ", - повідомив активіст Віталій Шабунін, який був на засіданні.

Комітет доповнив своє рішення, ухвалене у п’ятницю, виключивши окремі думки депутатів Войцеховської і Єфремової.

Рішення доповнили словами "надіслати голові ВР (Володимиру Гройсману – ред.) для внесення на розгляд Верховної Ради України".

Рішенням зазначається, що законність подання полягає у його відповідності вимогам закону, зокрема статті 218 регламенту, статті 482 КПК. Крім того, прибрали зауваження комітету про те, що докази ГПУ були необгрунтовані.

Тим самим рішенням комітет постановив внести до сесійної зали подання щодо Сергія Мельничука: щодо зняття з нього недоторканності, а також рекомендувати парламенту розглянути питання про притягнення Мельничука до кримінальної відповідальності, зокрема надати дозвіл на його затримання та арешт.

Щойно закінчилось засідання регламентного комітету. Особисто з групою народних депутатів від Самооборони Майдану був при...

Posted by Андрій Парубій on 2 червня 2015 р.

Перед цим на засіданні Клюєв заявив, що буде голосувати за зняття з себе депутатської недоторканності.

Минулого тижня регламентний комітет не зміг сам визначитися, чи виносити на рішення депутатів питання про зняття депутатської недоторканності з Сергія Клюєва на прохання Генеральної прокуратури.

Клюєв влаштував з засідання комітету судовий процес, привів адвокатів та "свідків".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування