Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У суботу порядок у центрі Києва охоронятимуть 500 правоохоронців

Субота, 20 червня 2015, 09:49

У суботу, 20 червня, охорону громадського порядку у центральній частині Києва забезпечуватимуть близько півтисячі працівників столичної міліції.

Про це  20 червня повідомили у столичному главку МВС.

За даними МВС, у Печерському районі столиці відбудуться заходи з масовою участю громадян.

"Правоохоронці закликають киян та гостей столиці не порушувати вимоги законодавства, поводитися цивілізовано, ставитися одне до одного толерантно, з розумінням відноситися до роботи правоохоронців та сприяти працівникам міліції у виконанні їх функцій по охороні правопорядку", - зазначили в МВС. 

Як відомо, раніше в СБУ заявили, що 19 червня не допустили проведення у столиці псевдопротестних акцій, організованих і проплачених представниками РФ та функціонерами колишньої влади з "партії регіонів".

"СБУ виявила й затримала кур’єрів і організаторів антиукраїнської акції. Ними виявилися мешканці Києва. Також були встановлені особи так званих "сотників" і "тисячників", які мали залучати за грошову винагороду учасників акції. Затримані дали свідчення, що   замовлення на так званий марш вони отримали від особи, яка раніше вже намагалася організувати в столиці подібні акції за дорученням з Росії і на даний час перебуває у державному розшуку", - зазначили в СБУ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування