Москаль: Затримали бійця "Торнадо", який катував свою співмешканку

Понеділок, 22 червня 2015, 09:06

21 червня в с. Заайдарівка на Луганщині правоохоронці затримали молодшого сержанта міліції, котрому інкримінують жорстокі побої, знущання та катування своєї співмешканки.

Як заявляє керівник Луганської області Геннадій Москаль, цей 44-річний міліціонер є місцевим мешканцем і служить у роті "Торнадо".

"Починаючи з минулої середи й аж до неділі він зачинив свою співмешканку в її ж будинку й жорстоко знущався з неї. Зараз жінка госпіталізована, лікарі діагностували в неї сліди численних побоїв по всьому тілу, які кваліфікуються як тяжкі тілесні ушкодження, струс мозку та інші травми", - повідомляє Москаль.

"Підозрюваний затриманий, під час обшуку в нього дома виявили бойову гранату, а також 50 кущів коноплі та гілки опійного маку, які він вирощував на своїй присадибній ділянці. Відкрито кримінальне провадження", - заявляє він.

За словами Москаля, "затриманий знущався з жінки якраз у ті дні, коли на Луганщину приїхали два заступники міністрів та бригада МВС, котрі розбирають попередні злочини "Торнадо".

"Про те, чим насправді займався цей підрозділ на передовій, добре знають місцеві мешканці, зараз до цього силового підрозділу привернута увага громадськості всієї України. Однак це не зупинило злочинця, і списати його дії на боротьбу з якоюсь "контрабандою" вже не вдасться", - додає Москаль. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування