У Єревані поліція почала розгін мітингувальників

Вівторок, 23 червня 2015, 05:03

Поліція Єревана приступила до силового розгону акції проти підвищення тарифів на електроенергію.

Про це повідомляє "Дождь".

Відзначається, що силовики затримують учасників, а також застосовують водомети проти сидячих на асфальті людей.

Мешканці столиці Вірменії, які вийшли напередодні на акцію протесту, залишалися в центрі міста всю ніч. До ранку число присутніх протестувальників не перевищувало кількох сотень людей, і поліція дала їм 10 хвилин на те, щоб піти з вулиці.

 

Як повідомляє Ліга.Новости, атака на учасників демонстрації, які мітингували в центрі столиці Вірменії всю ніч, почалася близько 04:30 за київським часом.

Силовики пригнали в центр міста спеціальну техніку, почалися словесні перепалки і локальні сутички. Потім силовики почали атаку на протестувальників. Спочатку поліція застосувала водомети, а потім на штурм пішли правоохоронці в обмундируванні.

Мітингувальників, які розсіялися, силовики почали бити і затримувати. Серед постраждалих - багато жінок.

Зараз центр Єревану практично зачищений від протестуючих. Після силового розгону акції протесту - багато постраждалих, медики надають першу медичну допомогу. Рахунок затриманих йде на десятки.

Раніше повідомлялося, що в Єревані на центральному проспекті Баграмяна проходить сидяча акція протесту громадянського руху "Ні, грабежу" проти рішення влади про підвищення з 1 серпня тарифу на електроенергію
.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування