В Єревані демонстранти відмовилися від переговорів з президентом

Середа, 24 червня 2015, 02:07

В Єревані учасники акції проти подорожчання електроенергії відмовилися від зустрічі з президентом Сержем Саргсяном.

Про це повідомляє Новости-Армения.

Координаційна група заявила, що відмовляється від зустрічі з президентом, запропонувавши главі держави в прямому ефірі оголосити недійсним рішення Комісії з регулювання суспільних послуг про підвищення тарифів на електроенергію.

Напередодні Саргсян був готовий прийняти групу з 3-4 чоловік, що представляють учасників акції. Заступник начальника поліції Єревана Валерій Осіпян, посилаючись на главу поліції республіки Володимира Гаспаряна, поінформував про це учасників ходи, однак організатори акції відкинули цю пропозицію.

Раніше повідомлялося, що поліція запропонувала п'яти демонстрантам зустрітися з главою держави для обговорення існуючих проблем.

Пікет в центрі Єревану триває, поліція тим часом стягнула додаткові сили.

Як повідомлялося, з 19 червня на площі Свободи проходить цілодобова акція протесту проти підвищення цін на електроенергію.

23 червня в 4.30 ранку силовики почали атаку на протестувальників. Спочатку поліція застосувала водомети, а потім на штурм пішли правоохоронці в обмундируванні. Після силового розгону акції протесту - багато постраждалих, медики надають першу медичну допомогу. Рахунок затриманих йде на десятки.

Того ж дня, увечері протестуючі прийняли рішення піти з площі Свободи на проспект Баграмяна неподалік від президентської резиденції для продовження сидячого страйку.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування