Шкіряк розповів про "розпач" бойовиків через величезні втрати

Середа, 24 червня 2015, 21:58

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявляє про великі втрати бойовиків на Донбасі після наступу під Мар’їнкою.

Через це Росія посилює бойовиків своїми кадровими військовими, заявив він телефоном із зони АТО в ефірі "5 каналу" в середу ввечері.

"Сьогодні у терористів є серйозні проблеми з живою силою, оскільки після поразки під Мар’їнкою і на інших напрямках їх за останній час "намолотили" там більше 400 вбитими і близько 800 пораненими, за оперативною інформацією (штабу АТО – ред.)", - заявив Шкіряк.

"Там є певний розпач у лавах бойовиків – і сьогодні відчутне посилення саме регулярними частинами російської армії цієї ситуації для підтримки ескалації, оскільки там розпочинається "разброд і шатанин". Тому Путін направляє туди знову важку техніку", - сказав він.

За даними на 23 червня, за словами Шкіряка, "близько 40 одиниць (важкої техніки)були направлені в Горлівку".

Також іде посилення бойовиків регулярними військами РФ, бо "без цієї підтримки ніякого наступу чи спроб прориву бойовики сьогодні здійснити не зможуть", заявив радник голови МВС.

"Тому я не думаю, що найближчим часом варто очікувати повномасштабний наступ, але думаю, що вони будуть намагатися здійснити прорив і отримати хоча б маленькі перемоги, які їм потрібні хоча б для посилення духу, який у них упав", - сказав Шкіряк.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування