Акції протесту у Вірменії проходять уже в п'яти містах

Четвер, 25 червня 2015, 01:05

Число учасників акції протесту в центрі Єревану зростає в геометричній прогресії, до мітингувальників  на проспекті Баграмяна приєдналися кілька тисяч чоловік.

Про це повідомляє сайт Armenia Today.

Відзначається, що в центрі, де проходить акція протесту, на відрізку Ісаакяна і Баграмяна практично немає поліцейських. Стоять лише залізні огорожі. Трохи вище водомети і зосереджені сили поліції, проте поліцейських кордонів у кілька рядів як напередодні немає.

Одночасно акції протесту проходять у вірменських містах Аштарак, Абовян, Гюмрі і Ванадзор, де заплановані сидячі пікети. Крім того, перед посольствами Вірменії в ряді зарубіжних країн також заплановані акції протесту.

Як повідомлялося, з 19 червня на площі Свободи проходитьцілодобова акція протесту проти підвищення цін на електроенергію.

23 червня в 4.30 ранку силовики почали атаку на протестувальників. Спочатку поліція застосувала водомети, а потім на штурм пішли правоохоронці в обмундируванні. 

Того ж дня, увечері протестуючі прийняли рішення піти з площі Свободи на проспект Баграмяна неподалік від президентської резиденції для продовження сидячого страйку.

Також повідомлялося, що Державна комісія з регулювання громадських послуг Вірменії не обговорює можливість перегляду рішення про підвищення тарифів на електроенергію з 1 серпня поточного року, попри масові протести населення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування