ГПУ чекає на результати заочного засудження Януковича і Ко до серпня

Субота, 27 червня 2015, 15:00

Генеральна прокуратура почала процедуру заочного засудження колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка, його заступника Андрія Ігнатова та екс-голови правління ПАТ "Фармстандарт-Біолік" Олександра Стащенко.

Про це в інтерв'ю "Українським Новинам" заявлено Генпрокурор Віктор Шокін.

"На даний момент у судах розглядаються клопотання у кримінальних виробництвам з цих питань. Зокрема це екс-міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова, глава правління ПАТ "Фармстандарт-Біолік" Олександр Стащенко, колишній виконуючий обов'язки прем'єр-міністра Сергій Арбузов, екс-заступник міністра доходів і зборів Ігнатов і сам екс-міністр Олександр Клименко та екс-президент Янукович", - сказав він.

За словами Шокіна, все що залежало від прокуратури з цих питань було зроблено і зараз відомство очікує якомога якнайшвидших рішень по заочних вироках.

Шокін зазначив, що перші результати процедури заочного засудження будуть втілені через місяць, тобто до серпня.

"Було кілька етапів направлення в суди (справ в рамках заочного засудження) ... ми розраховуємо, що перші результати будуть втілені десь через місяць", - зазначив Генпрокурор.

При цьому, коментуючи висловлювання деяких нардепів, що ГПУ нібито нічого не робить, Шокін зазначив: за 4 місяці його перебування на посаді до суду було направлено 75 обвинувальних актів щодо 87 осіб.

Українські новини

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News