У Вірменії ініціатива "Ні грабунку" припиняє демонстрацію

Вівторок, 30 червня 2015, 01:20

Члени ініціативи "Ні грабунку", які протестують проти подорожчання електроенергії у Вірменії, припиняють сидячу демонстрацію на Площі Свободи в Єревані.

Про це повідомив журналістам активіст руху Максим Маргарян, передають Новини Вірменії.

За його словами, цієї ночі вони не залишаться на площі, а у вівторок відбудеться прес-конференція, на якій будуть представлені їхні подальші дії.

У свою чергу, як повідомляє newsarmenia.ru, один з лідерів руху "Ні грабунку" Вагінак Шушанян заявив, що боротьба переноситься на нову площину. Зокрема, за його словами, активісти мають намір створити групи експертів, економістів, юристів, щоб виступити з конкретними пропозиціями.

Тим часом, демонстранти, які залишилися на проспекті Баграмяна, не мають наміру залишати його і збираються знову залишитися там на ніч.

Заступник начальника поліції Єревана Валерій Осіпян зажадав від присутніх дотримуватися тиші після 23:00, пообіцявши в цьому випадку не вживати ніяких дій.

Як відомо, з 19 червня у Вірменії проходить цілодобова акція протесту проти підвищення цін на електроенергію.

Лідер вірменської партії "Анрапетутюн", Арам Саргсян заявляв, що акції протесту можуть припинитися, якщо ЕСА повернуть у власність держави.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування