Комітет передав депутатам питання про арешт Клюєва

Вівторок, 30 червня 2015, 15:57

Комітет з питань регламенту й організації роботи Верховної Ради рекомендує парламенту розглянути подання про затримання й арешт депутата Сергія Клюєва.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні комітету у вівторок одноголосно, передають Українські новини.

У висновках комітету було зазначено, що в повторному розгляді залучення до кримінальної відповідальності немає необхідності.

Також зазначається, що затримання й арешт Клюєва в парламенті мають розглядатися окремим голосуванням, оскільки подання генерального прокурора містило три питання: притягнення до кримінальної відповідальності, затримання й арешт.

Після засідання депутат Ради, перший заступник голови комітету Павло Пинзеник (фракція "Народний фронт") сказав, що зазначені висновки в найкоротший термін будуть спрямовані в парламент.

Раніше Генпрокуратура внесла до парламенту подання про притягнення до кримінальної відповідальності Сергія Клюєва, якого міліція підозрює в шахрайстві, розтраті майна та зловживанні владою.

Верховна Рада позбавила Клюєва депутатської недоторканності, що дозволить залучити його до кримінальної відповідальності.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування