Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Президент сказав, що роздарувати депутатам флешки – це крок до електронного урядування

Четвер, 4 червня 2015, 14:21

Президент Петро Порошенко заявив, що роздача депутатам аналітичних матеріалів до послання президента на флешках символізує перехід на електронне урядування.

"Дозвольте звернути увагу маленьку, але показову деталь. Аналітичні матеріали від Національного інституту стратегічних досліджень вперше, шановні народні депутати, роздані вам не у вигляді паперових grossbook’ів (товстих книг – ред.), а у вигляді компактних флешок", - сказав він, виголошуючи послання до Верховної Ради. .

"Це не лише свідчить про стурбованість екологічними проблемами, але й символізує перехід до електронного урядування", - заявив Порошенко – і зала зааплодувала.

Аналітичні матеріали до послання президента депутатам роздали на флешках.
Фото Марії Жартовської

Він наголосив, що визначив цю програму як одну з найголовніших на наступні роки.

"Електронний документообіг, електронні сервіси, адміністративні послуги, електронні тендерні закупівлі, електронні звернення і петиції, цифрові підписи, максимально широкий доступ громадян до баз даних і державних реєстрів – це неначе ключ, який дає нові можливості в боротьбі з бюрократією і корупцією", - сказав президент.

"Тому спротив цій реформі, який чиниться консервативно-ретроградними силами, – колосальний. Але марно. Всі, хто протидіє реформам і перешкоджає Україні стати успішною, – а саме: олігархи, корумпована бюрократія, країна-агресор та її нечисленна п’ята колона, яку ворог намагається підживлювати в Україні, програють", - заявив він.

"За останній рік я ще раз переконався: ми, українці, є унікальним героїчним народом, зі звитягою й силою духу якого мало хто в світі може зрівнятися", - додав Порошенко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування