Невідомі знесли намети на Майдані

Понеділок, 8 червня 2015, 03:42

У центрі Києва відбуваються провокації.

Згідно з повідомленнями в соцмережах, невідомі у балаклавах знесли намети на Майдані Неазлежності, а площу навколо стели оточила міліція. Організатора акції Рустама Ташбаєва нібито заарештували.

Майдан 3.0Финал или начало?Только что набежала толпа в балаклавах и снесла палатки. Следом приехала милиция и оцепил...

Posted by Александр Золотухин on 7 червня 2015 р.

Також у соцмережах повідомляють, що чули вибух на вулиці Інститутській біля НБУ.

На ул Инстритутской в Киеве в районе Нацбанка в 2:35 прозвучал очень сильный взрыв...Других подробностей не знаю. Из окна не видно...(

Posted by Mykhaylo Kukhar on 7 червня 2015 р.

Як повідомлялось, 7 червня у  центрі Києва біля Стели Незалежності  невідомі встановили кілька наметів та планують проводити "безстрокову акцію".

Як повідомив у Твіттері Андрій Басевич, у нових однакових палатках розкладено "однакові спальні мішки, у двух з них ще й однакові камуфльовані наплечники".

На місці встановлення наметів - українська символіка, прапори.  У листівках, які роздають учасники акції, вказано, що захід - "Майдан 3.0",  організований "Громадським БлокПостом" та має певні "вимоги". Серед них - зміна вищого керівництва країни, зміну системи влади, скасування поправок, внесених до Конституції та до закону про воєнний стан, закон про імпічмент, індексація пенсій та зарплат, "скасування грабіжницьких тарифів".

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування