Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У зоні займання під Києвом – ще одна нафтобаза. Усіх евакуювали

Вівторок, 9 червня 2015, 09:58

У зоні займання під Києвом опинилася ще одна база нафтопродуктів KLO, повідомляє міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Усіх евакуйовано. Виставляється оточення", - написав він у Твіттері.

"6 пожежників із опіками відправили до лікарні. Ще з шістьома немає зв'язку. Ведеться пошук. Щойно з пожежі вийшло 4", - написав він.

"Вийшли ще 4-ро! Залишилося 2-є", - повідомив голова МВС дещо пізніше.

Аваков прибув на місце пожежі для оцінки ситуації та координації дій підрозділів Державної служб із надзвичайних подій і Нацгвардії, повідомляє його радник і екс-керівник ДСНС Зорян Шкіряк.

"Однією з основних причин масштабної пожежі і потужного вибуху на нафтобазі "БРСМ-Нафта" під Васильковим, можуть бути грубі порушення правил зберігання нафтопродуктів. Розглядаються також технічна складова і навмисний підпал. Остаточно це з'ясує слідство", - написав Шкіряк.

Однією з основних причин масштабноі пожежі і потужного вибуху на нафтобазі "БРСМ - нафта" під Васильковим, можуть бути г...

Posted by Зорян Шкиряк on Tuesday, June 9, 2015

За даними ДСНС, станом на 8 годину 9 червня внаслідок розповсюдження вогню сталося детонування наземних  резервуарів. "Обсяги руйнувань та кількість постраждалих уточнюються", - повідомляє служба.

Ситуація в Крячках стає некерованою. Повідомляє Ігор Гаврилюк "Базу після вибуху накрило вогнем повністю!" Є постраждалі...

Posted by Vladlen Sergiyenko on Monday, June 8, 2015

Голові Путрівської сільської ради, на території якої знаходиться с.Крячки Віталію Онищуку дано доручення відпрацювати ев...

Posted by Vladlen Sergiyenko on Monday, June 8, 2015

Аваков повідомляв, що "загинули пожежники", але не уточнив кількість загиблих.

Станом на 10:30 ранку 9 червня внаслідок детонування наземних  резервуарів постраждало 6 працівників ДСНС, яких з різними ступенями опіків госпіталізовано до медичних закладів, повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій.

Станом на 7 ранку було ліквідовано пожежу 1 резервуару ємністю 900 куб.м, тривало гасіння 16 резервуарів, з них: 8 – ємністю 900 куб. м. та 8 – ємністю 50 куб.м.

Залучені до ліквідації пожежі сили у цілодобовому режимі продовжують гасіння пожежі.

Всього до гасіння залучено 308 осіб та 62 од. техніки, у тому числі від ДСНС – 213 чоловік особового складу та 47 од. техніки, від Міноборони – 80 чоловік особового складу та 12 од. техніки, від Укрзалізниці – 15 працівників та 3 пожежних потяги.

Доброго ранку, Василькiв... пожежа на нафтобазi БРСМ ще досi не погашена... небо над мiстом чорне-чорне... сморiд...

Posted by Микола Неділько on Monday, June 8, 2015

Як відомо, пожежа на території нафтобази ТОВ "Побутрембудматеріали" під Києвом гасять із вечора 8 червня. Раніше ДСНС повідомляла про 5 госпіталізованих.

Палаюча нафтобаза належить мережі АЗК "БРСМ-нафта", яку пов’язують із Едуардом Ставицьким.

У січні поточного року в Броварах Київської області на одній із заправлень "БРСМ-Нафта" працівники міліції знешкодили вибухове обладнання.

У квітні на АЗС у Переяслав-Хмельницькому стався вибух. Тоді 5 осіб загинули, 6 було госпіталізовано.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування