Штаб: бойовики били по всіх напрямках, найактивніше - в районі Маріуполя

Середа, 1 липня 2015, 06:52

Впродовж минулої доби бойовики 53 рази обстріляли позиції українських підрозділів, застосовуючи при цьому важке озброєння.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на сторінці в Facebook.

Вночі з окупованого Донецька по українських позиціях в районі Пісок і Новгородського бойовики активно били з мінометів калібру 120 та 82 мм. Також зафіксовано використання злочинцями запалювальних мин.

На Артемівському напрямку важкі міномети і гранатомети били по Ленінському, Кіровому, Лозовій, Луганському та Майорську.

На Луганщині 120-мм міни та гранати вибухали на позиціях українських сил поблизу Станиці Луганській та Новотошківська. Також Станиця була обстріляна з зенітних установок.

Але найбільш активно бойовики діяли на підступах до Маріуполя. З різноманітного озброєння кілька разів було обстріляно Широкино. Близько опівночі з 122-мм гаубиць і переносних версій РСЗВ "Град" терористи вдарили по Бердянському.

"Завдяки своєчасним та професійним діям українських воїнів спроби російсько-терористичних бандформувань знайти прогалини в нашій обороні залишаються марними. Вогневі засоби противника вчасно ідентифікуються та подавляються", - підкреслили в штабі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News