МВС та СБУ перевірять "кришування" контрабанди оточенням нардепа

Субота, 11 липня 2015, 20:04

Керівництво спецоперацією з локалізації групи озброєних осіб в Мукачево взяв на себе Антитерористичний центр Служби Безпеки України.

Про це у Facebook повідомив радник глави МВС Антон Геращенко.

З групою озброєних нападників продовжаться переговори про складання зброї та припинення вогню.

Також Геращенко зазначив, що всі факти, заявлені в ЗМІ про можливе "кришуванні" контрабанди групою осіб з оточення нардепа Михайла Ланьо та його шефа "будуть детально перевірятися СБУ і МВС в рамках операції по боротьбі з контрабандою".

"МВС не веде боротьби з патріотами. Міліція зобов'язана запобігати збройні сутички - між ким би вони не відбувалися і хто б у них не брав участі. І застосовувати зброю у випадках, передбачених Законом, зокрема тоді, коли в співробітників міліції стріляють з гранатометів на вулицях тихого закарпатського міста Мукачево ", - додав Геращенко.

Пізніше Геращенко додав: "Ситуація у Мукачевому стабілізована і перебуває під контролем".

"На мене вийшов командир групи заблокованих у Мукачеві бійців з позивним "Літун" з проханням зв'язати його з керівництвом АТЦ СБУ для переговорів про припинення збройного протистояння, наданні допомоги пораненим бійцям, що я і зробив. Думаю, протягом кількох годин ситуація буде повністю вирішена мирним шляхом", - повідомив Геращенко.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування